Військо-патріотичне свято «Вогневий рубіж»

17 червня 2015 року учні ліцею перетворилися на військові підрозділи: форма, відзнаки, командири і девізи. Все свідчило про те, що буде відбуватися щось надзвичайне. У цей день ліцей, спільно із військово-патріотичною організацією «Динамо» та Благодійною організацією «Фонд Добрих Людей», в рамках національно-патріотичного виховання молоді проводив підсумковий захід – військово-патріотичне свято «Вогневий рубіж» за нормативом ВПО”ДИНАМО”.

Змагання проводилися з метою:

  • розвитку та популяризації занять з військово-патріотичної підготовки серед учнівської та студентської молоді Харківської області;
  • визначення та підвищення рівня фізичної та військово-тактичної підготовки учнівської молоді.
  • сприяння розвитку військово-патріотичного руху у навчальних закладах Харківської області;
  • покращення становища військово-патріотичного виховання молоді.

Учням усіх груп було запропоновано 6 рубежів, а саме: силовий, полоса перешкод, теоретично-правовий, санітарно-медичний, вогневий. Хлопці і дівчата стріляли із різних видів зброї, змагалися у влучності, силі, спритності, проявляли командний дух та взаємовиручку. На заході були присутні почесні гості – головний спеціаліст Департаменту науки і освіти Юхтенко А.Д. та методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти Сухілін В.В.