Участь у міжнародному конкурсі “Gold Cup Linde”

В квітні 2024 року Гідно представили Україну і повернулися додому з величезним багажем знань та досвідом!

4 учнів із закладів професійної освіти, учасників проєкту EdUP, взяли участь у міжнародному конкурсі “Gold Cup Linde” у Чехії. Проходив він на базі середньої професійної школи у містечку Фридек-Містек. У змаганні взяли участь 132 конкурсанти з 6-країн: Чехія, Україна, Болгарія, Китай, Німеччина, Словаччина.

Поліна Сулім учениця ДНЗ Регіонального центру професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості,продемонструвала високі результати, посівши 25-е місце з 132 конкурсантів .
Перед змаганням свої навички у електро- і газозварюванні здобувачі відточували на виробництві, зокрема на заводі Донмет, а згодом під час Першої навчально-практичної конференції зі зварювання для майстрів виробничого навчання у Вінниці.
Поліну , готували до змагання майстер виробничого навчання , Шикула Олександр та викладач Шикула Олена

Вітаємо нашу молодь із участю в міжнародному конкурсі та бажаємо їм успіхів і наснаги у навчанні!

Міжнародні змагання відбулись за підтримки Проєкту “Публічно-приватне партнерство для поліпшення професійної освіти в Україні” впроваджується за фінансової підтримки Swiss Development & Cooperation – Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, ТОВ “Геберіт Трейдінг”, ТОВ “Сіка Україна” та виконується Swisscontact Eastern Europe за підтримки Міністерства освіти і науки України.