Інтерактивна новорічна подорож Діда Мороза

Незвичним став традиційний новорічний бал у нашому ліцею. На початку директор ліцею Наталія Вікторівна Юкляєвська підбили підсумок року, що минає, поздоровила учнів та колектив ліцею із Новорічними та різдвяними святами, вручила грамоти кращим учням і подяки батькам учнів, що гідно працювали у 2014 році. Але потім розпочалися дива.
Дід Мороз у виконанні учня Івана Головінова не відразу зміг розпочати свято у звя’зку з відсутністю Снігуроньки. Саме пошуками Снігуроньки та знайомством із спеціальностями, яким навчають у ліцеї і займався поважний старець. У казці «Попелюшка» він роз’яснив, що  тільки у нашому ліцеї можна здобути спеціальність «квіткар-озеленювач». «Трьом поросятам» вказав вірний шлях до нового будиночку, опанувавши спеціальність «муляр». Татові Карло у «Буратіно» підказав гарний маркетинговий хід щодо виготовлення високоякісних виробів з деревини, які навчать робити у ліцеї. Навіть чарівники – однокласники Гаррі Поттера зрозуміли, що диплом ліцею краще за чарівну паличку. Крім того, за допомогою учнів гр.1ШМ-11 – Дід Мороз з’ясував свої стосунки із Бабаю Ягою, Червоною Шапочкою, Алі-Бабою та Снігуронькою.
Глядачі у залі не залишилися поза увагою і щиро допомагали в конкурсах Дідові у пошуках найкращої Снігуроньки, але Мороз не зміг зробити вибір у забрав у Новорічний ліс усіх претендентів та претенденток на звання помічника Діда Мороза.

Novuy_Rik_1 Novuy_Rik_2

Novuy_Rik_3 Novuy_rik_4