Вебінар на тему: «Міфи та помилки при працевлаштуванні: як запобігти».

Цього тижня в ДНЗ «РЦПО інноваційних технологій будівництва та промисловості», пройшов вебінар «Міфи та помилки при працевлаштуванні: як запобігти».

Спікерка, менеджерка з персоналу з понад 20-річним досвідом, Тетяна Ярославська розповіла про (не)типові виклики та бар’єри протягом пошуку роботи у робітничій сфері, а також надала дієві поради з їхнього уникнення. Також у межах зустрічі Тетяна поділилася лайфхаками щодо написання резюме та визначила, яким резюме точно не місце у професійному полі.

До заходу доєдналося понад 60 здобувачів освіти та слухачів нашого закладу. Питання, жваві дискусії та нові практичні знання стали результатом плідної роботи у межах зустрічі.

«Важливо, щоб попри війну та нестабільність, як молодь, так і дорослі продовжували свої професійні пошуки та розвиток: навчалися та удосконалювали свої професійні та особисті навички. Тому такі вебінари допомагають структурувати інформацію, дізнатися про тренди у працевлаштуванні та почути про помилки інших, щоб власноруч їх не допустити», – зазначила спікерка.

 

 

Далі – більше!