Навчально-практична конференція «Сучасні технології в облицюванні плиткою»

Команда EdUP –  Українсько-швейцарський проєкт, який впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, ТОВ “Геберіт Трейдінг”, ТОВ “Сіка Україна” та виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку “Свісконтакт” за підтримки Міністерства освіти і науки України,  розпочала серію навчально- практичних конференцій для викладачів та майстрів виробничого навчання закладів профтехосвіти  України.

21.05.2024року пройшла  І Навчально-практична конференція «Сучасні технології в облицюванні плиткою» для викладачів та майстрів, які здійснюють підготовку здобувачів освіти та слухачів за професією “Лицювальник-плиточник” у закладах-учасниках Проєкту «Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти». 

Протягом конференції педагогічні працівники ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості» : викладач спеціальних дисциплін Козиренко В.Б.та майстер виробничого навчання Машталір Н.М. удосконалювали свою майстерність під керівництвом експертів від провідних компаній Sika Ukraine та Distar LTD: теоретичну частину щодо виконання підготовки та облицювання поверхонь, представили фахівці компанії Sika Ukraine, а про обробку плитки спеціальним інструментом розповіли експерти від компанії Distar. У практичну частину увійшли такі активності: укладання плитки на вертикальні та горизонтальні поверхні; підбір обладнання для свердління отворів та дотримання геометрії; різання керамічної та керамогранітної плитки.

Знання та вміння, які здобули наші викладачі та майстри під час практичних конференцій – потрібні випускникам профтеху, щоб вийти на ринок праці кваліфікованими працівниками знайомими з сучасними технологіями і матеріалами. 

Дякуємо організаторам конференції!