Навчально-практична конференція «Сучасні технології в електриці»

Команда  EdUP – Українсько-швейцарський проєкт, який впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, ТОВ “Геберіт Трейдінг”, ТОВ “Сіка Україна” та виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку “Свісконтакт” за підтримки Міністерства освіти і науки України, продовжує  серію навчально- практичних конференцій для викладачів та майстрів виробничого навчання закладів профтехосвіти України.

22.05.2024року пройшла  І Навчально-практична конференція «Сучасні технології в електриці» для майстрів та викладачів, які здійснюють підготовку здобувачів освіти  та слухачів за професіями «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних систем», «Електромонтер з ремонту та обслуговуванню електроустановок» у закладах-учасниках Проекту «Публічно-приватне партнерство для поліпшення професійної освіти»

Протягом конференції педагогічні працівники ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості»: викладач спеціальних дисциплін Пікалов О.О. та майстри виробничого навчання Муханова О.В., Грицай О.Ю. удосконалювали свою майстерність під керівництвом експертів від провідних компаній Schneider Electric та Фенікс Контакт Україна (Phoenix Contact Ukraine).

Протягом практичної частини учасники конференції мали змогу ознайомились  з сучасними інструментами для виконання електромонтажних робіт від компанії Фенікс Контакт Україна (Phoenix Contact Ukraine), відпрацювали технологію  монтажу та демонтажу пристроїв захисту від імпульсної перенапруги від компанії Schneider Electric.

Важливий компонент тренінгу для педагогів – забезпечити їх знаннями і вміннями, які потрібні випускникам закладів професійно-технічної освіти для сучасного роботодавця. Саме про це йдеться у презентації Артема Репіка, експерта Ліги Майстрів.

Учасники конференції також опрацювали сильні та слабкі сторони власної професійної особистості під час коучинг-тренінгу “Внутрішній потенціал – опора ефективної комунікації” від експертки проекту EdUP Анни Арнаут. Мета тренінгу – виявити та пропрацювати необхідні навички soft skills серед майстрів виробничого навчання для побудови ефективного партнерства з бізнесом.

Дякуємо організатором заходу!