Отримання благодійної допомоги

У межах грантового проекту № 81298093 «Енергоефективний навчальний заклад. Термомодернізація закладів П(ПТ)О у рамках розроблених курсів енергоефективності. 2.0» #GIZ_ENEFEDU2.0, що виконується Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH Energy Efficiency and Climate Projects в межах більшого проекту «Просування енергоефективності та впровадження Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» (FEER) та фінансується Федеральним Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), Державний навчальний заклад «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості» 26 січня 2024 року отримав благодійну допомогу у вигляді меблів для облаштування навчального кабінету столами, стільцями для здобувачів освіти, педагогічних працівників та шафи для зберігання навчального матеріалу, тощо.
Готуємося до наступного етапу – збірки та комплектування меблів з подальшим розміщенням в кабінеті з професійно-теоретичної підготовки.
Щиро вдячні організаторам проекту за надану допомогу у створенні комфортних умов для проведення якісного освітнього процесу у підготовці кваліфікованого робітника у сфері енергоефективності та енергозбереження

#GIZ_ENEFEDU2.0
#енергоефективність_в_Україні
#енергоефективний_освітній_заклад
#енергоефективність_та_термомодернізація
Детальніше про проєкт:
Сайт: https://enefedu.human.org.ua/
Сайт: https://human.org.ua/
Фейсбук: https://www.facebook.com/humanfund
Інстаграм: https://www.instagram.com/charity_fund_human/
Лінкедін: https://www.linkedin.com/company/36986631/admin/