Практичні роботи за програмою «Монтаж віконних та дверних конструкцій»

В Державному навчальному закладі «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості» продовжується заміна пошкоджених віконних конструкцій на енергозберігаючі!

У межах грантового проекту № 81298093 «Енергоефективний навчальний заклад. Термомодернізація закладів П(ПТ)О у рамках розроблених курсів енергоефективності. 2.0» #GIZ_ENEFEDU2.0 , який реалізується Благодійним фондом Людина / Charity fund Human за підтримки Міністерства освіти і науки України. Проєкт фінансується урядом Німеччини за технічної підтримки GIZ в рамках програми «Просування енергоефективності та впровадження Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» Energy Efficiency and Climate Projects,  у рамках навчання за короткостроковою програмою «Монтажник віконних та дверних конструкцій» заклад продовжує практичні заняття по монтажу віконних енергозберігаючих конструкцій.

26 лютого 2024 р. на етапі монтажу ще двох арочних віконних конструкцій долучилися спеціалісти  компанії Goodwin – офіційний партнер VEKA ( ТОВ VEKA Україна), які разом зі здобувачами освіти провели демонтаж та монтаж вікон. Дякуємо компанії за консультацію та допомогу.

 

 

#GIZ_ENEFEDU2.0

#енергоефективність_в_Україні

#енергоефективний_освітній_заклад

#енергоефективність_та_термомодернізація

 

Детальніше про проєкт:

Сайт: https://enefedu.human.org.ua/

Сайт: https://human.org.ua/

Фейсбук: https://www.facebook.com/humanfund

Інстаграм: https://www.instagram.com/charity_fund_human/

Лінкедін: https://www.linkedin.com/company/36986631/admin/