Форум «Енергоефективність у професійній освіті: глобальні виклики, локальні рішення та порядок денний для майбутнього”

28 березня 2024 року 130 здобувачів освіти та 23 педагогічних працівників Державного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості» м. Харкова стали учасниками фінального заходу Проекту #GIZ_ENEFEDU2.0 «Енергоефективний навчальний заклад. Термомодернізація закладів П(ПТ)О у рамках розроблених курсів енергоефективності. 2.0», що відбувся в рамках Форуму «Енергоефективність у професійній освіті: глобальні виклики, локальні рішення та порядок денний для майбутнього», який проходив у змішаному форматі. Директор закладу Наталія ЮКЛЯЄВСЬКА поділилася враженнями про перебіг Проекту у закладі його досягненнями та напрямки стратегій розвитку закладу в майбутньому.

Дякуємо організаторам Проекту за надану можливість бути його учасниками, за отриманий досвід, підтримку та знання в напрямку енергоефективності, енергозбереження.

Сподіваємося на подальшу співпрацю з метою розвитку професійної освіти в Україні та підготовку найкращих професіоналів майбутнього

 

#GIZ_ENEFEDU2.0

#енергоефективність_в_Україні

#енергоефективний_освітній_заклад

#енергоефективність_та_термомодернізація

 

Детальніше про проєкт:

Сайт: https://enefedu.human.org.ua/

Сайт: https://human.org.ua/

Фейсбук: https://www.facebook.com/humanfund

Інстаграм: https://www.instagram.com/charity_fund_human/

Лінкедін: https://www.linkedin.com/company/36986631/admin/