Відбувся обласний семінар-практикум для практичних психологів ПТНЗ області

17 березня 2015 року на базі нашого ліцею відбувся обласний семінар-практикум для практичних психологів ПТНЗ області на тему: «Психологічна служба в контексті превентивного виховання учнівської молоді ПТНЗ».

Практичний психолог ДНЗ «Харківського професійного ліцею будівельних технологій» Свєтікова О.В. виступила з доповіддю на тему: «Методи і форми роботи практичного психолога щодо соціалізації учнів з особливими потребами».

Вікулова Ю.В., практичний психолог Чугуївського аграрного професійного ліцею виступила з доповіддю на тему «Аспекти співпраці психологічної служби навчального закладу з педагогічним колективом».

Бистрова К.І.,практичний психолог Старосалтівського професійного ліцею проведенно тренінгове заняття : «Формування цінностей здорового способу життя як невід’ємного елемента загальної культури особистості”.

Бистрова К.І., практичний психолог Старосалтівського професійного ліцею був проведенний майстер-клас: «Застосування проективної методики у превентивному вихованні учнів» методика «Дерево».