Майстер-клас на тему: «Нові можливості сучасних технологій при використанні системи термомодернізації будівель і споруд «ТЕРМОС»».

Майстриня виробничого навчання ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості» Машталір Наталія Миколаївна, прийняла участь у триденній навчальній поїздці за програмою «Передові системи термомодернізаціі будівель і споруд», яка була організована Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німетчини (BMZ) за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у рамках проекту «Просування енергоефективності та імплементації Дерективи ЄС про енергоефективність в Україні» і проходила з 28 по 30 травня 2024 року у місці Луцьк, ВПУ будівництва та архітектури.

Конференція розпочалась з привітального слова представників компанії GIZ.

Олександр Ткачук, заступник начальника управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації презентував тренди професійної освіти Волині.

Зоя Парфенюк, директорка НМЦ ПТО у Волинській області розповіла про підготовку спеціалістів будівельної галузі для енергоефективного майбутнього у регіональному вимірі.

Практична складова семінару розпочалась з майстер- класу «Послідовність виконання робіт при утепленні фасаду», який було проведено фахівцями Луцького ВПУ.

Наталія Муха, інженер з будівництва ПрАТ «Сантехмонтаж 536» провела тренінг

«Впровадження енергоефективних технологій у будівництві».

Консультант компанії «Фомальгаут Полімін» Ігор Гриньків, провів тренінг/майстер- клас «Сучасні підходи до термомодернізаціі споруд за допомогою матеріалів компанії Полімін».

В режимі он-лайн, консультантом- технологом ТОВ «ЦІТ «Дніпро»» Володимиром Горбач, було проведено майстер-клас на тему: «Нові можливості сучасних технологій при використанні системи термомодернізації будівель і споруд «ТЕРМОС»».

Протягом практичної частини учасники мали можливість опрацювати такі активності:

–  Термомодернізація будівель і споруд за допомогою матеріалів компанії Полімін;

–  Технологія монтажу системи термомодернізаціі будівель і споруд  «ТЕРМОС».

В межах практичної частини пройшли візити до профільного підприємства

ПП «Рівнеспецбуд РСБ» та на будівництво ПрАТ «Сантехмонтаж 536». Відвідувачі мали змогу ознайомитись з можливостями професійного навчання за сучасними технологіями та етапами впровадження енергоефективних технологій у будівництві.

Дякуємо організаторам проекту, фахівцям будівельних компаній та адміністрації освітнього закладу за потужний отриманий досвід.