Проведення короткотермінових курсів слухачів з числа дорослого населення

 З 15 червня 2024 року в Державному навчальному  закладі «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості» стартувало практичне навчання четвертої групи слухачів, часткової кваліфікації за напрямком «Зварювання, наплавлення та різання простих та середньої складності деталей, вузлів конструкцій» 

  Слухачі розпочали опановувати практичні вміння та навики за даним напрямком з професії «Електрогазоварник» в межах короткострокового навчання. На перших заняттях було опановано вміння з користування зварювальним і газо-повітряним пальником; початкове проведення ручного дугового зварювання і наплавлення механізованого зварювання. Далі вміння все більш будуть ускладнюватися та доводитимуться  до автоматизму.

Навчання здійснюється за підтримки HELVETAS Swiss Intercooperation, у партнерстві з JERU за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) в межах проєкту «Підтримка відновлення соціальної та фінансової стійкості громад у постраждалих від війни регіонах на сході та заході України»