Урок виробничого навчання «Встановлення відгладжувальних коробок для кабелів та проводок».

17 жовтня 2024 року в ДНЗ «РЦПО інноваційних технологій будівництва та промисловості»  в рамках плану роботи   “Школи молодого майстра”, був проведен урок виробничого навчання майстром  Мухановою О.В. в групі ТУел з професії «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж», тема  уроку «Встановлення відгладжувальних коробок для кабелів та проводок».

До уроку доєдналися  п’ять майстрів в/н  з метою отримання методичного та педагогічного досвіду. Урок був проведен на високому рівні. Протягом уроку були використані  презентація, яка була створена на базі онлайн сервісу  Genially, відеоролик професійного спрямування створений особисто майстром , інтерактивні ігри  з використанням  Штучного Інтелекту та особистий показ трудових прийомів майстром виробничого навчання.

Атмосфера протягом всього уроку була невимушена, спостерігався зв’язок між майстром та здобувачами освіти, які активно брали участь в обговоренні послідовності прийомів робіт.

Нові майстри  отримали досвід проведення вступного інструктажу з елементами дистанційного навчання, який в подальшому будуть використовувати в своєї роботі.