Методична комісія будівельного профілю.

 23 лютого 2016 року відбулося засідання методичної комісії педагогічних працівників будівельного профілю. Голова методичної комісії – викладач спецдисциплін Баструкова Н.П.

 Голова МК ознайомила присутніх з порядком денним.

Викладач креслення Сурган Л.П. звітувала про відвідування обласного семінару-практикуму викладачів предмета «Креслення» та педагогічних працівників професій слюсарного та верстатного профілю ПТНЗ Харківської області. Особливу увагу було приділено доповіді-презентації на тему «Сучасні технології. Прототайпінг» викладача машинобудівного факультету ХПІ Погорського А.В., презентації професора ХПІ Шелкового О.М. на тему «Використання імітаційного моделювання в процесі вирішення задач механооброблювального виробництва» та доповіді-презентації за темою «Використання інтерактивних методів навчання, для підвищення рівня навчальних досягнень учнів» викладача Чугуївського професійного аграрного ліцею Шварц Н.Є. Зазначено, що семінар був змістовним, цікавим, пізнавальним.

Викладач ПТП Григор’єва Г.Д. надала інформацію про участь в обласній школі позитивного педагогічного досвіду для викладачів предмета «Обладнання та технологія зварювальних робіт». Даний захід був присвячений ролі електронних підручників у навчальному процесі. Цікавим був майстер-клас з використання комп’ютерних програм для проведення лабораторно-практичних робіт.

Майстер виробничого навчання Кіяшко О.О. прозвітував про відвідування обласного семінару-практикуму для педагогічних працівників професій монтажно-будівельного профілю в ДЗО ЦПТО № 2 міста Харкова, під час якого представниками компанії «UDK газобетон» були проведені круглий стіл на тему «Сучасні будівельні матеріали» та майстер-клас із застосування сучасних будівельних матеріалів.

Майстри виробничого навчання Бабаєва Г.О., Никоненко Т.В. поінформували про участь в обласному семінарі-практикумі для педагогічних працівників опоряджувальних професій в ДЗО ЦПТО № 2 міста Харкова. Даний захід було присвячено застосуванню матеріалів TRIORA в процесі виконання малярних робіт. Корисним і цікавим була участь у практичній роботі з нанесення та формування фактури декоративних штукатурок Scanmiх.