Навчання дорослого незайнятого населення за напрямком «Монтажник віконних та дверних конструкцій».

Продовжуємо працювати над впровадженням енергоефективних та енергозберігаючих технологій!

Минулого тижня в Державному навчальному закладі «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості» у межах проєкту «PROмайбутнє» 10 слухачів з числа дорослого незайнятого населення розпочали навчання за напрямком «Монтажник віконних та дверних конструкцій».
Протягом навчання слухачі опанують знання та навички з технології демонтажу старих конструкцій та правильного монтажу металопластикових вікон та дверей з використання сучасних енергозберігаючих матеріалів.
По закінченню навчання, за результатами підсумкової кваліфікаційної атестації слухачі отримають сертифікат про присвоєння часткової кваліфікації за вказаним напрямком.
Таке навчання дозволить стати ще більш конкурентоспроможним на ринку праці та підвищити свій професійний рівень в напрямку енергоефективності.
А далі — більше!
Проєкт «PROмайбутнє» реалізує ГО «Український професійний розвиток» за сприяння Helvetas Swiss Intercooperation в Україні у межах Програми підтримки економічної стійкості України. Проєкт реалізовано за підтримки Швейцарії через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва.