Проведення короткотермінових курсів з числа дорослого населення

І знову наступний старт з впровадження енергоефективних технологій!

01.02.2024 року в Державному навчальному  закладі «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості» у межах проєкту «PROмайбутнє» 15 слухачів з числа дорослого не зайнятого населення розпочали навчання часткової кваліфікації за напрямком «Зварювання, наплавлення та різання простих та середньої складності деталей, вузлів конструкцій»,

В процесі навчання слухачі опанують знання та навички з ручного дугового зварювання і наплавлення механізованого зварювання; проведення газового зварювання деталей, вузлів, конструкцій простих та середньої складності; проведення зварювання і наплавлення деталей із застосуванням зварювальних автоматів і установок.

По закінченню навчання всі слухачі отримають сертифікат про присвоєння часткової кваліфікації за даним напрямком.

Тож таке навчання дозволить кожному слухачу удосконалити свій професійний розвиток в напрямку енергоефективності та покращити можливості з працевлаштування.

А далі — більше!

Проєкт «PROмайбутнє» реалізує ГО «Український професійний розвиток» за сприяння Helvetas Swiss Intercooperation в Україні у межах Програми підтримки економічної стійкості України. Проєкт реалізовано за підтримки Швейцарії через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва.