Засідання методичної комісії будівельного профілю та міжпредметних професій

         29 грудня 2016 року в Державному начальному закладі «Харківський професійний ліцей будівельних технологій» відбулося засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання будівельного профілю та міжпредметних професій.

         На засіданні були обговорені такі питання:

  • Заслухати та обговорити доповідь майстра в/н Никоненко Т.В. на тему «Використання інтерактивних технологій на уроках виробничого навчання за професією «Маляр».
  • Аналіз роботи майстрів в/н та викладачів по використанню матеріалів комплексного методичного забезпечення уроків (старший майстер Королович О.І.)
  • Інформаційні звіти викладачів та майстрів в/н про участь в обласних семінарах-практикумах (Сурган Л.П., Григор’єва Г.Д., Шрамова К.Є., Козиренко В.Б., Баструкова Н.П.)
  • Обговорення членами МК проблемних питань теоретичного та практичного навчання серед учнів по закінченню І семестру.

   Звіт майстрів в/н Козиренко В.Б., Никоненко Т.В. щодо відвіданого обласного семінару – практикуму на базі Харківського професійного ліцею будівництва. На семінарі було проведено бінарний урок за темою «Провішування поверхонь і встановлення марок та маяків при виконані високоякісної штукатурки»

Звіт майстра в/н Шрамової К.Є. щодо відвіданого майстер-класу на базі ЦПТО № 4 за темою «Використання сучасних технологій перукарського мистецтва як засіб підвищення професійної майстерності педагога».